Nieuws
beurshal Next Level

De nieuwe beurshal Next Level van beursorganisator Easyfairs Nederland in de Evenementenhal Gorinchem is opgeleverd. Er is bijna een half jaar lang gewerkt aan deze tweede hal die de Evenementenhal Gorinchem een flinke kwaliteitsimpuls geeft. Next Level is voorzien van een meterslange glazen wand op het balkon die open en dicht kan. Bovendien heeft deze wand een geïntegreerde verduisteringsmogelijkheid, zodat de glazen wand visueel afgesloten kan worden van de begane grond. De officiële opening van beurshal Next Level is in oktober met een feestelijke receptie. 

De werkzaamheden aan Next Level zijn bijna een half jaar geleden gestart. De oorspronkelijke bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem is destijds volledig gedemonteerd. Vervolgens heeft Next Level steeds meer vorm gekregen. Zo zijn onlangs twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst die de connectie vormen tussen de bestaande beurshal op de begane grond en de vernieuwde bovenverdieping. Verder is de grootste van de twee congreszalen voorzien van een widescreen van ruim 12 meter breed en zijn de sanitaire voorzieningen opgeleverd.

Duurzaamheid

‘De oorspronkelijke bovenverdieping is niet meer te herkennen. Next Level beschikt over duizenden vierkante meters aan beursvloer, een ontvangstruimte en twee congreszalen’, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland trots. ‘We zetten nu de puntjes op de i qua aankleding en inrichting van Next Level, waarbij duurzaamheid een zeer belangrijke rol speelt. Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe sanitaire voorzieningen, waarbij we gebruik maken van watervrije urinoirs. Hierdoor besparen we duizenden liters drinkwater per jaar.’

Overzicht Next Level

De nieuwe bovenverdieping beslaat in totaal 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. Next Level wordt onder andere ingezet voor beurzen die uit hun jasje zijn gegroeid op de begane grond. Zij kunnen nu uitbreiden naar de bovenverdieping. Ook is Next Level inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij profiteren van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) waar Easyfairs in gespecialiseerd is. De eerste partijen op Next Level zijn inmiddels bevestigd.

Parkeerterrein vernieuwd

De afgelopen zomerperiode is ook de westzijde van het parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem vernieuwd. In totaal is 20.000 vierkante meter terrein opnieuw geasfalteerd en is de indeling verder verbeterd door nieuwe belijning en wegafbakening. Ook de afwatering is er verbeterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.