Nieuws

Actief deelnemer en fervent promotor van het Glasplein op de Bouwbeurs. Sinds 2017 lid van Vakgroep GLAS van Bouwend Nederland. Maar bovenal een bedrijf dat continu investeert in glasbewerkingstechnieken zodat de handschoen van de moeilijkste uitdagingen in glas in eigen huis kan worden opgepakt. Genoeg redenen om langs te gaan bij Nissink Business Glass in IJsselmuiden, ‘totaalleverancier voor buitengewone glasprojecten’.

‘We staan tot op heden vooral bekend om onze industriële glasproductie met in het bijzonder het buigen en buigharden van glas’, vertelt DGA Robert Nissink. ‘De nadruk ligt bij ons op de meer complexe producten zoals gebogen trappen of gebogen gehard isolatieglas. Omdat we de kunde van 3D inmeten en de bijhorende engineering bezitten, is nagenoeg geen klus te moeilijk en kunnen we door onze brede productiefaciliteiten alles in eigen huis onder eigen toezicht produceren. Het ontbrekende deel was de klimaatkamer voor het lamineren van het glas. Die hebben we twee jaar terug in gebruik genomen zodat we ons echt een “all-in one” productiebedrijf kunnen noemen.’

In aankomende uitgave van Glas in Beeld, die deze week verschijnt, een uitgebreid artikel over Nissink. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.