Productnieuws

OnLevel, producent van het TRANS LEVEL glasbalustradesysteem, komt met twee nieuwtjes: het Frans balkon ‘Skyforce’ is SKG-gecertificeerd en het bedrijf introduceert de RVS baluster ‘Empire State Post’ met de glasklem ‘Kronos’ voorgemonteerd. Aankomende ontwikkelingen: de lancering van een nieuwe website eind 2019 en de introductie van de Lazertrack handrail met LED-verlichting, de Rocket staander en glasbalustradeprofielen in lichte uitvoering.

Met Empire State Post is het bedrijf uit Emmerich naar eigen zeggen de eerste die met een compleet voorgemonteerd balustersysteem voor RVS-glasbalustrades op de markt komt. Voordelen: veilig, snel en gemakkelijk te monteren. Voorbereid voor montage betekent dat de schroefdraden voor de bevestiging van de klembevestigingen al zijn voorgeboord. Bij de Extended Version zijn de verstelbare Kronos-klemmen reeds bevestigd. ‘Je bespaart gemakkelijk 40 minuten montagetijd ten opzichte van traditionele producten. Let ook hier op de materiaaldikte van 2 millimeter. Die is absoluut noodzakelijk om juiste sterkte voor de balustrades te behalen’, aldus OnLevel. Tot eind oktober een gratis Kronos-demobox bij elke bestelling van de Empire State Post.

Het Frans balkon ‘Skyforce’ is er nu met SKG-certificering. Afgelopen maanden is OnLevel er in geslaagd om een volledig programma Skyforce profielen te testen voor de Nederlandse markt. Zowel de frontmontage (op de dag) als de zijmontage (in de dag) is gecertificeerd. Voor Nederland kunnen de systemen tot een breedte van 2.500 millimeter worden toegepast. Tevens is bevestigingsmateriaal voor verschillende ondergronden beschikbaar, zoals hout, steen, beton, aluminium en kunststof met stalen kern. Met succes zijn ook afzonderlijke testen met kunststof kozijnenproducent Profine uitgevoerd; met Skyforce toepasbaar voor front- en zijmontage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.