Nieuws
Vitrum

Op de stand van Intermac was tijdens de beurs Vitrum, die vorige week plaatsvond in Milaan, een breed scala aan machines te vinden. Pieterman Glastechniek vertegenwoordigt Intermac in West-Europa. Robbert Rommers van Pieterman: ‘Als koploper in de glasverwerking weet Intermac telkens weer te verbazen. In de afgelopen paar jaar is er flink aan de weg getimmerd. De Master serie CNC werkstations zijn compleet vernieuwd, Intermac heeft Movetro ingelijfd en er wordt geëxperimenteerd met software die potentiële problemen kan detecteren voordat de machine in storing valt.’

Verticale wasmachines

Op Vitrum stonden de meest populaire machines van dit moment tentoongespreid. Rommers vertelde met gepaste trots dat Intermac uitpakte met een Master 33.3 CNC werkend met een beladingsrobot. Daarnaast is er een Movertro rekkensysteem met een telescopic loader gepresenteerd. Ook was er een Genius snijtafelcombinatie voor float- en gelaagd glas te zien . Nieuw in Milaan was de presentatie van verticale wasmachines die Intermac sinds kort levert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.