Nieuws

De aankomende beurseditie van Batimat, de internationale vakbeurs voor de bouw, vindt plaats van 7 tot en met 12 november 2011 in het beurscomplex Porte de Versailles in Parijs. Bijna 80 procent van de beursoppervlakte is reeds gereserveerd door 1.200 exposanten, waaronder alle marktleiders uit de branche.

Batimat vormt een belangrijk internationaal trefpunt: 30 procent van de beursoppervlakte is gereserveerd door buitenlandse bedrijven. De hoogste deelname is afkomstig uit Italië, Duitsland, België en Spanje. Tevens zijn er tijdens de aankomende beurseditie vele landenpaviljoens aanwezig, zoals Marokko, met een verdubbeling van het aantal vierkante meters, en nieuwe deelnemers zoals Portugal, Tunesië, Ierland en Singapore. In totaal verwacht Batimat meer dan 40 procent internationale exposanten (> 900) en meer dan 16 procent internationale bezoekers (> 60.000).

Met het WK voetbal in 2014 en de Olympische Zomerspelen in 2016 voor de deur, wordt het economisch snel groeiende Brazilië gekenmerkt door talloze grote (bouw)projecten. Om deze reden is Brazilië uitgeroepen tot eregastland van Batimat 2011, met debatten en conferenties over de huidige Braziliaanse bouwmarkt en belangrijke Braziliaanse deelnemers. In 2009 bezochten 1.361 Brazilianen de beurs, waarmee Brazilië het vijfde internationale bezoekersland van de beurs werd. De beurs besteedt verder een speciale dag aan Duitsland, in de vorm van een uitgebreid conferentieprogramma, voorgezeten door architecten, vakorganisaties, Duitse industriëlen en exposanten van de vakbeurs. Duitsland vervult een voorbeeldrol op het gebied van economisch succes in Europa. Daarom worden er ontmoetingen georganiseerd tussen exposanten en bezoekers voor de uitwisseling van Duitse succesfactoren.

In Nederland wordt Batimat 2011 vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020 462 00 20, email: info@promosalons.nl ). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot een bezoek aan de beurs. Meer informatie: www.batimat.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.