Nieuws
Pilkington

Bouwprofessionals en architecten die op zoek zijn naar inspiratie voor lopende en toekomstige projecten kunnen nu gebruik maken van de nieuwe Pilkington app. Ze kunnen gemakkelijk glasproducten, technische waardes, foto’s en informatie van referentieprojecten vinden. Ook is het mogelijk via sociale media informatie te delen over interessante projecten op het gebied van architectuur.

Gebruikers van de app kunnen naar projecten zoeken op basis van locatie, type gebouw, categorie, voordelen, type glas of een willekeurige zoekterm. De eenvoudige maar krachtige zoekmachine vindt alle relevante voorbeelden in de database van Pilkington en biedt visuele inspiratie en gedetailleerde productgegevens. De nationale en internationale database geven toegang tot een breed scala aan projecten uit de hele wereld. Een groot pluspunt van de app is dat hij kan worden gebruikt om projecten te vinden op de locatie waar de gebruiker zich bevindt. Zo kunnen glasproducten en toepassingen direct in het echt worden aanschouwd.

Ontwerpinspiratie

Jolanta Lessig, Marketing Communications Manager Europe bij de NSG Group: ‘Deze gemakkelijk toegankelijke database biedt architecten en andere gebruikers de mogelijkheid om ontwerpinspiratie op te doen en onze producten en de specifieke toepassingen ervan beter te leren kennen. De app biedt, voor wie geïnteresseerd is in architectuur, tal van inspirerende voorbeelden, waaronder kantoren, bedrijfspanden, woningen, winkels en scholen. In al deze gebouwen is glas toegepast uit ons brede, toonaangevende aanbod aan producten.’ De app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.