Nieuws

De komende editie van de Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A.) Gorinchem staat bijna voor de deur. De vakbeurs vindt op 5, 6 en 7 november plaats in de Evenementenhal Gorinchem, voor het tweede jaar op rij in combinatie met de Verticaaldagen Benelux. Beide beurzen zijn naast elkaar gesitueerd met een doorloopmogelijkheid voor bezoekers. Een nieuw initiatief op S.G.A. Gorinchem is het Afbouwplein waar onder andere Tria-Al demonstraties geeft. Verder bestaan beide beursvloeren uit zowel trouwe als meerdere nieuwe exposanten. In totaal presenteren ruim 190 exposanten zich op de beursvloer, waaronder ook Eisma Bouwmedia.

Op S.G.A. Gorinchem zijn fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren in producten en diensten vertegenwoordigd uit onder meer de natte afbouw, droge afbouw, paint en beglazingsmaterialen. Ook dit jaar zijn er prominente namen vertegenwoordigd, zoals Copagro, Polyfilla Pro, Sigma Coatings, Wijzonol, Sikkens Center en Topspin. Ook alle toonaangevende A-merken in de schildersbranche zijn aanwezig. Bezoekers die werkzaam zijn in de glasbranche kunnen terecht bij diverse exposanten die hun lijm- en kitaanbod presenteren, waaronder Bloem Sealants.

VIAVAC

Ook dit jaar mag Verticaaldgen Benelux nieuwe bedrijven toevoegen aan de beurs. Onder andere Eyecatcher en VIAVAC zorgen voor een vernieuwd aanbod op Verticaaldagen Benelux. VIAVAC presenteert haar assortiment vacuüm hijsgereedschap voor sandwich dak- of wandpanelen, stalen dakplaten en uiteraard glasplaten. Bedrijven als Lansing Unitra, Eurosupply, Kwak Hoogwerkers, Wetac Motive Powe en Skyjack zijn de vertrouwde gezichten op de beurs. Zij tonen onder andere nieuwe modellen met verhoogde capaciteiten, nieuw toegepaste technieken op het gebied van hybride en volledig elektrisch aangedreven machines door middel van lithium accu’s.

Nieuw op de vakbeurs is het Afbouwplein, waar bezoekers onder meer demonstraties van Tria-Al bij kunnen wonen. Verder is op de beursvloer een Innovatieplein waar exposanten hun innovaties presenteren. Bezoekers treffen hier innovaties als een V&K kwastbewaarkoker, het nieuwe schilderconcept van Vistapint, een verfreiniger, de nieuwe productlijn van Repair Care en nog veel meer.

De S.G.A. Vakdagen Gorinchem en Verticaaldagen Benelux zijn te bezoeken op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Beide beurzen zijn op deze dagen geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.