Nieuws
Pieterman Glas- en Steentechniek

Vanmiddag om 13 uur starten de open dagen van Pieterman Glas- en Steentechniek in Paal. Het is voor de tweede keer dat het Belgische filiaal van Pieterman met een driedaags evenement haar deuren opent. Tijdens deze dagen kunnen de bezoekers kennismaken met een uitgebreid aanbod aan glas- en natuursteenmachines, waterzuivering, opslagrekken en heftoestellen voor glas, natuursteen, composiet en keramiek. Er hebben zich 170 bedrijven aangemeld.

Tijdens de open dagen tonen Intermac, Forel en Bartellino een twaalftal glasbewerkingsmachines. Ook het Spaanse GCV is aanwezig, producent van machines voor het lakken van glas en een nieuw agentschap voor Pieterman. Zowel het verkoop- als het technische team van Pieterman zijn tijdens deze dagen ter beschikking voor deskundige uitleg en advies op maat. Ook zijn er doorlopend demo’s en workshops, waaronder op het gebied van:

  • EF-boren
  • Prodim digitale meetoplossingen
  • Minusco, een productoverzicht en -introducties
  • Heftoestellen Righetti, Woods, RBB
  • Veiligheid van heftoestellen

Meer informatie vindt u online. Daar kunt u ook inschrijven, of neem contact op met een accountmanager van Pieterman Glas- en Steentechniek. De open dagen zijn vandaag van 13 tot 20 uur, morgen van 13 tot 22 uur en zaterdag van 10 tot 18 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.