Nieuws

Op 1 november zijn drie nieuwe medewerkers gestart in de buitendienst bij Bloem Sealants uit Den Haag: Wilco Wassen, Patrick Zaad en Mark Pruyssers. ‘Met deze versterking van ons team', zegt directeur Rob Bloem, ‘kunnen wij nog beter inhaken op de toenemende vraag naar specialisten als het gaat om de toepassing van afdichtingproducten en de realisatie van projecten.'

Wilco Wassen – al vijftien jaar in de glas- en verfbranche werkzaam – zal Bloem Sealants op het gebied van beglazingskitten, voegkitten en lijmen gaan vertegenwoordigen in Noordoost-Nederland. Wilco Wassen is bereikbaar onder telefoonnummer 06-46077099.

Patrick Zaad wordt het nieuwe gezicht van Bloem Sealants in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Patrick werkt al geruime tijd als technisch commercieel medewerker bij Bloem en neemt het rayon van Mark Pruyssers over. Patrick Zaad is bereikbaar op 06-21679255.

Mark Pruyssers zal zich gaan toeleggen op de realisatie en begeleiding van projecten. Mark, die ruime ervaring heeft op het gebied van afdichtingtechnieken, geeft daarmee op nieuwe wijze invulling aan zijn werk bij de Bloem Groep. Mark Pruyssers is bereikbaar onder nummer 06-21110176.

Meer informatie: www.bloemsealants.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.