Nieuws

Mike Pilliod heeft als directeur Manufacturing Innovation de afgelopen zes jaar belangrijke bijdragen geleverd aan het productontwerp en de engineering van Tesla’s voertuig-, energie- en zonneproducten. Hij heeft als missie glas te gebruiken op manieren die eerder ondenkbaar werden geacht. ‘We richten ons altijd op het opschalen. Dit is één van de belangrijkste onderscheidende factoren voor Tesla bij het gebruik van glas; door de productie van grote volumes kunnen we grotere glasformaten gebruiken dan wie ook in de industrie.’

Pilliod was eind juni in Tampere, Finland één van de key-note speakers tijdens de zestiende GPD-glasconferentie. Deze Glass Performance Days stonden in het teken van ‘Smarter glass, smarter buildings’. Het afscheid van de initiator van de GPD, Jorma Vitkala, liep als een rode daad door de vierdaagse conferentie heen. Maar bovenal konden de duizend deelnemers een veelheid aan workshops en presentaties volgen, kennis maken met start-ups en hun netwerk oppoetsen.

Lees het volledige artikel in de jongste uitgave van Glas in Beeld die deze week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.