Nieuws
Baka Glass
Niels Hoffmann

Baka Glass investeert continu in de verdere ontwikkeling van de succesvolle glassoftware. Het basispakket voor bestellen en het verwerken van orders is sneller geworden door de vereenvoudiging van het invoeren en verwerken van gegevens. Ook zijn er drie nieuwe modules.

Module Projecten

Projecten is een module waarmee een gebruiker binnen enkele seconden de status ervan kan zien. Naast hoe ver het project is, zijn ook belangrijke aspecten als meerwerk, het aantal aangeboden glassoorten en het aantal vierkante meter in één oogopslag zichtbaar. Baka Glass helpt zelfs herinneren wanneer een deelfactuur kan worden gestuurd. ‘Nooit meer één dag te laat met factureren. Automatisering helpt onze klant zoals het hoort’, aldus Niels Hoffmann van Baka Glass. 

Module Klantenportaal

De Module Klantenportaal is een unieke eigen pagina voor zowel eenmalige als vaste klanten. Statussen, offertes, bevestigingen, afspraken; het portaal geeft de klant volledig inzage. Ook een uitvoerder van een aannemer bijvoorbeeld kan zo eenvoudig de voortgang van zijn project zien. Via de module kunnen klanten ook gemakkelijk glas en materialen bestellen. Alles volledig digitaal in zijn online klantenportaal. ‘Geen overbodige belletjes meer, en geen extra overtypwerk’, aldus Hoffmann: ‘En of dit niet genoeg is, we hebben ook een Baka App, die dezelfde functies heeft als het online klantenportaal. Gemak dient de mens, dus ook voor de klanten van onze gebruikers.’

Monteur APP

De Baka Glass Monteur APP tenslotte verbetert en versnelt de communicatie tussen de medewerkers op het werk en die op kantoor. ‘De app maakt het administratieve werk van de glasmonteur volledig digitaal’, verduidelijkt Hoffmann. ‘Geen onnodige gegevens invoer met kans op fouten maar alles automatisch overnemen vanuit de app. Zodra de monteur nog bij de klant is, is de administratieve verwerking direct zichtbaar op kantoor. Ook de foto’s gemaakt tijdens de opname, de foto’s na de montage, akte van sessie zijn ter plekke digitaal voorhanden. Zo maak je puur tijdwinst en voorkom je fouten.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.