Nieuws

Glashandel A&A uit Lijnden heeft op 25 maart de, naar eigen zeggen, ‘grootste glashowroom van Nederland’ in gebruik genomen. De showroom telt 310 vierkante meter en geeft ‘een fantastisch beeld wat er met glas gedaan kan worden’.

Glas moet je kunnen zien en aanraken. Dat is de visie van A&A die in de showroom binnendeuren, douchecabines, schuifwanden, keukenwanden, winkelpuien, windschermen en zelfs complete badkamers met aanverwante artikelen toont. ‘Echt alles op het gebied van glas en dat is uniek in het land’. Tijdens de opening, was aan de vele positieve reacties al te merken hoe belangrijk het is glas op professionele wijze te presenteren. Veel particulieren weten niet wat allemaal met het materiaal mogelijk is en de showroom van A&A maakt veel van die mogelijkheden duidelijk.

Glashandel A&A is onderdeel van de A&A Group waar verder A&A Glasshardware, Old Style Monumentaal glas en A&A Zonwering deel van uit maken. Het handelsbedrijf is gespecialiseerd in 24 uurs-service, glasherstel en hard-, isolatie en brandwerend glas. A&A Glass hardware is een online winkel voor producten als scharnieren, glasklemmen en deurgrepen. Old Style Monumentaal glas is gespecialiseerd in monumentenglas, historisch glas, oud glas, restauratie & renovatie en gelaagd glas. De vierde poot van de groep, A&A Zonwering, brengt alles op het gebied van binnen- en buitenzonwering op de markt zoals aluminium jaloezieën, zonwering, plakfolie, daglichtfilters en vouwgordijnen. Meer informatie: www.aagroup.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.