Nieuws

Vanaf nu zijn de meest recente ePapers op de site www.glasinbeeld.nl alleen in te zien voor abonnees van Glas in Beeld. Hiervoor dient een abonnee eerst zijn account te activeren. Alleen een geactiveerde abonnee kan onbeperkt zoeken in ons archief.

Een jaar lang hebben we alle content gratis en onbeperkt beschikbaar gesteld aan elke bezoeker op onze site. In die periode is men vertrouwd geraakt met de informatie en de mogelijkheden die wij bieden. Niet alleen de dagelijkse nieuwsvoorziening, maar ook de uitgebreide zoekfunctie door diverse jaargangen worden erg gewaardeerd.

Activeren
Vanaf heden hebben abonnees exclusief toegang tot de afgeschermde content. U kunt uw account activeren door uw abonneenummer in te vullen. U vindt deze op de wikkel of de folie waarin Glas in Beeld naar u wordt verzonden. Let de eerstvolgende keer dat u Glas in Beeld ontvangt dus goed op en noteer uw abonneenummer.

Tevens dient u de postcode van het bij ons geregistreerde bezoekadres in te vullen. (Deze kan afwijken van de postcode van uw postadres, bijvoorbeeld als gebruik wordt gemaakt van een postbus).

Gebruikersnaam
Uw abonneenummer is voortaan uw gebruikersnaam om in de toekomst te kunnen inloggen op www.glasinbeeld.nl. Tijdens het activeren van uw account kunt u zelf een wachtwoord kiezen. Elk abonneenummer kan slechts één keer worden geactiveerd.

Helpdesk
Komt u tijdens het activeren problemen tegen? Dan kunt u deze doorgeven aan de Helpdesk. Uw vraag wordt in principe binnen 3 werkdagen beantwoord.

Abonnement
Toegang tot het ePaper-archief, ook middels de uitgebreide zoekfunctie, is een extra service die we bieden aan onze vaste abonnees van Glas in Beeld. Bent u nog geen abonnee, maar wilt u dat wel worden? Klik dan hier voor informatie over een abonnement op Glas in Beeld.

Als u nu een abonnement met aantrekkelijke korting afsluit (20 procent!), heeft u binnenkort ook toegang tot de afgeschermde content op https://www.glasinbeeld.nl/. Dat betekent niet alleen zoeken in ons digitale archief, maar ook het kunnen raadplegen van het meest recente nummer ruim een week voordat de papieren versie bij u in de bus ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.