Nieuws

Glasproducent Pilkington Benelux in Enschede introduceerde in begin 2007 een nieuw product op de Nederlandse markt: vijftien jaar garantie op lek- en blindslag. Dit product, in samenwerking ontwikkeld met de Samenwerking Glasverzekering uit Zutphen, gaat nu haar vierde succesvolle jaar in.

Pilkington biedt met de garantie meer dan alleen glas: zij neemt alle glaszorgen uit handen van de eindgebruiker.  Het principe is even innovatief als eenvoudig: eindgebruikers kunnen bij hun glasleverancier tegen een beperkte vergoeding een garantie afsluiten zodat zij vijftien jaar gedekt zijn tegen lek- en blindslag op nieuw isolatieglas van Pilkington.

In tegenstelling tot de standaard tien jaar garantie of verlengde garantieperioden, waarbij alleen het glas opnieuw geleverd wordt met eventueel een niet toereikende plaatsingsvergoeding van 15 euro betreft de vijftien jaar garantie een all-in concept. Het glas wordt niet alleen herleverd, maar ook kosteloos geplaatst. De eindegebruiker wordt niet achteraf nog geconfronteerd met de kosten voor het plaatsen van het nieuwe glas. Glasbedrijven die deze garantie verkopen, kunnen er ook voor kiezen dat zij zelf de nieuwe ruit plaatsen en krijgen daarvoor dan een marktconforme vergoeding. Meer informatie: www.pilkington.nl/15jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.