Nieuws
China Glass

Fensterbau Frontale in Neurenberg, de beurs voor ramen, deuren en kozijnen, is vanwege het corona virus drie maanden vooruitgeschoven en vindt nu plaats van 16 tot en met 19 juni. Er vindt dit jaar geen internationale glasbeurs in China plaats. De dertigste editie van China Glass, de grootste glasbeurs van China, is naar aanleiding van het corona virus geannuleerd. Ook het GPD congres, parallel aan de vakbeurs, gaat niet door. De Glasstec later dit jaar in Düsseldorf gaat (nog) door.

Fensterbau

Fensterbau Frontale is een tweejaarlijkse beurs gericht op ramen, deuren en gevels met architecten, raam- en gevelfabrikanten en de vakhandel als belangrijkste doelgroepen. Exposanten van over de hele wereld presenteren profielsystemen, glas, geprefabriceerde units, afdichtingssystemen, hardware, bevestigingsmateriaal, veiligheidsuitrusting, machines, installaties, gereedschap en vele andere producten. Op het gebied van vlakglas behoren onder meer Bystronic, E-Control, Edgetech, Glas Trösch, Pellini, Rolltech, Sanco, Buva, CRL, Euro-tech, Pauli+Son, Hegla, Metalglas, Glaston, Q-Railing, Ritec, Swisspacer, Glasswerk, Sika en Roby tot de exposanten. De beurs heeft een creatieve banner geplaatst op haar homepage waarin de beursorganisatie aangeeft dat het om verdere verspreiding van het virus te voorkomen beter is elkaar een glimlach te geven dan de handen te schudden.

Glasstec

De Glasstec later dit jaar in Düsseldorf (20 t/m 23 oktober) gaat vooralsnog door. ’s Werelds grootste beurs op het gebied van vlakglas is een verzamelplaats van glasproductie en glastoepassing. Bewerkingsmachines, volautomatische productielijnen, maar ook gereedschappen, software en natuurlijk de nieuwste glasproducten, ontwerpen en toepassingen, zowel in de bouw en architectuur als op het gebied van auto- en holglas. Tweejaarlijks in de Messe Düsseldorf. Tijdens de beurs vinden vele workshops en presentaties plaats waaronder de speciale expositie Glass Technology Live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.