Productnieuws
glazen douchewanden

Smart Economy is een nieuwe serie betaalbare glazen douchewanden van Kinedo met twee profieluitvoeringen: verchroomd of zwart aluminium. De kleur van de handgreep is afgestemd op het profiel. De douchewanden zijn flexibel qua uitvoering voor plaatsing in een hoek, in een nis of tegen een muur. Verkrijgbaar met schuifdeur, draaideur of als open walk-in-shower. Het heldere glas is 6 millimeter dik en antikalk behandeld. De glazen douchewanden zijn omkeerbaar.

Over Kinedo

Het merk Kinedo staat naar eigen zeggen ‘al meer dan vijftig jaar garant voor dagelijks douchegeluk’. Het assortiment bestaat uit douchecabines, douchebakken, glazen douchewanden, wandpanelen, badwanden en ergonomische producten. Kinedo werd in 1968 opgericht. De twee productiebedrijven en researchafdelingen bevinden zich in Frankrijk. Het merk maakt deel uit van Groupe SFA, uitvinder van de WC-vermaler Sanibroyeur en mondiaal marktleider op het gebied van sanitaire installaties. Het Kinedo-assortiment wordt in de Benelux verkocht via de sanitaire vakhandel. Het magazijn van bijna 4000 vierkante meter staat in Echt; daar werken 27 medewerkers.

glazen douchewanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.