Nieuws

In navolging van het beproefde concept in Nederland wordt er nu ook in België een netwerk van Pilkington Team Partners opgezet. Op 16 maart zijn de eerste twee Pilkington Team Partners in België benoemd, Antoons Glas en Euroglas De Landtsheer.

In Nederland zijn er inmiddels tien Pilkington Team Partners actief, verspreid over het land. Met de twee bedrijven in België bestaat het netwerk nu uit twaalf Partners. Antoons Glas in Vilvoorde is een familiebedrijf. Zowel particulieren als professionals kunnen bij Antoons Glas terecht voor advies en alles wat met glas te maken heeft, zoals binnenbeglazing en buitenbeglazing voor nieuwbouw, renovatie en herstelwerkzaamheden, glazen deuren, spiegels en meubels. Euroglas – De Landtsheer in Bornem is eveneens een familiebedrijf dat vooral gespecialiseerd is in het produceren van gehard glas en gelaagd veiligheidsglas. De marktgerichte aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit op het vlak van productie, levertijd en montage.

Pilkington Team Partners bieden, aldus Pilkington, ‘een hoge kwaliteit in glas en service en een hoge betrouwbaarheid voor de klant. Het zijn bedrijven die de beschikking hebben over een grote hoeveelheid kennis en vakmanschap. Een Partner zorgt ervoor dat de kennis en kunde van zijn mensen van een hoog niveau en uiteraard actueel is. Pilkington informeert en traint haar Partners voortdurend, hierdoor lopen de deelnemers voorop als het gaat om kennis over nieuwe productontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving, en ontwikkelingen in de glasbranche zodat zij de kwaliteit kunnen bieden die de klant van ons mag verwachten.' Meer informatie: www.pilkington.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.