Glas in Video
corona
Cara Stekelenburg van Stekelenburg Utrecht Glas

Cara Stekelenburg, directeur van Stekelenburg Utrecht Glas is nog steeds optimistisch, maar ze houdt haar hart vast voor de komende weken. ‘We hebben geen zieken meer, iedereen is aan het werk en degenen met kinderen hebben oppas kunnen regelen. Maar de telefoon is stil en je merkt dat door de corona opdrachten toch steeds minder worden. Ik ben benieuwd waar het heen gaat en of we nog open kunnen blijven.’

Het Corona-virus heeft Nederland in zijn greep. Onze gezondheid gaat voor alles maar wat zijn de economische consequenties? Hoofdredacteur Marco Groothoff van Glas in Beeld spreekt dagelijks met ondernemers in de glassector. Hieronder de weergave van het tweede gesprek met Cara Stekelenburg waarin ook de aankomende verhuizing van het bedrijf aan de orde komt.

Corona-update 23 maart 2020

Corona-update 16 maart 2020

We hadden het eerste gesprek met Stekelenburg een week terug. Toen zei ze onder meer dit: ‘Een aantal mensen kan z’n kinderen niet onderbrengen en we hebben ook een medewerker met de bekende verschijnselen. We werken veel voor gemeentes en musea en die orders komen wel te vervallen.’ Kijk hieronder het gesprek van 16 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.