Nieuws

Sterke vrouwen in de bouw, ze zijn er. Het boek Building Passion laat 100+1 gepassioneerde en invloedrijke vrouwen zien, die in Nederland een rol van betekenis spelen in de bouw. Eind vorig jaar is het boek gepresenteerd en ook de prijs Building Passion Vrouw 2009 uitgereikt.

Gepassioneerde mensen zijn er volop in de bouwwereld. Vaak ontbreekt echter een gezonde balans tussen man en vrouw. Het is bewezen dat projecten waarbij gemixte teams samenwerken, betere resultaten leveren (McKinsey Rapport Women Matter). Juist de verschillen zorgen voor een versterking. En er zijn er voldoende: inspirerende vrouwen aan de top of op weg daar naar toe. Building Passion brengt er 100+1 in kaart en vertelt hun verhalen. ‘Het boek geeft een overzicht hoe vele vrouwen met plezier en passie hun werk verrichten en het verloop van hun carrière. Sommigen komen van ver en veroverden een positie die ze ambieerden. Anderen hebben kansen gekregen die ze met twee handen aangrepen. Eén ding is zeker: hun werk geeft ze elke dag weer energie en hun bedrijf profiteert mee met een beter financieel resultaat. De passie en het enthousiasme voor hun werk geven aanleiding voor inspirerende interviews en prachtige foto's. Stuk voor stuk hebben ze een eigen draai gegeven aan hun carrière. Met als output: de meest schitterende bouwprojecten gerealiseerd te krijgen en een bewezen grotere winstmarge te creëren door innovatie, klantgerichtheid en creativiteit', aldus Building Passion in een persbericht.

Vijf van de vrouwen uit het boek zijn genomineerd voor de titel Building Passion Vrouw 2009. Anjelica Cicilia van KOW (Den Haag) is de winnaar geworden. Het hardcover boek Building Passion is verkrijgbaar voor 29,50 euro waarvan een deel van de opbrengst naar Stichting Doe een Wens gaat. Meer informatie: www.buildingpassion.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.