Nieuws

Octatube Holding is één van de 35 landelijke genomineerden voor de High Growth Awards 2010, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf. Initiatiefnemer van deze award is Port4Growt en haar partners Rabobank, PwC, Agentschap NL en Bizz. Morgen worden de winnaars bekend gemaakt.

De High Growth Awards worden uitgereikt aan Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar voornamelijk ook de kwaliteit van die groei. Een onafhankelijke jury beoordeelt de bedrijven onder andere op ondernemersprofiel en strategie. Een onafhankelijke accountant beoordeelt de groeicijfers.

Octatube is een bedrijf dat design en build oplossingen maakt voor complexe constructies in bouwprojecten. De markt waar Octatube in Nederland met name om bekend staat is het ontwerpen en bouwen van gevels en daken met structurele beglazing, speciale staalconstructies en andere constructieve oplossingen. Zo is het bedrijf nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de innovatieve composietengevel van de nieuwbouw van INHolland in Delft, de winnaar van de Glasinnovatie Award 2010. ‘Octatube heeft haar groei op duurzame wijze gerealiseerd, juist in een tijd waar de bouwsector het zwaar te verduren heeft. De beoordeling laat zien dat de groei van het bedrijf is gebaseerd op een sterk vertrouwen van bestaande en steeds terugkerende klanten en opdrachtgevers', aldus het bedrijf in een persbericht. Meer informatie: www.octatube.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.