Nieuws

Eind vorig jaar konden alle abonnees van Glas in Beeld meedingen naar een luxe weekend voor twee personen in de door Marco Groothoff, hoofdredacteur van Glas in Beeld, gerunde B&B Maison Salvard in de Bourgogne. Inmiddels is bekend geworden dat de prijswinnaar de heer J. Feddema van de Drachtster Glashandel is.

Chambres et Table d'Hôtes Maison Salvard ligt in de Nièvre, in het westen van de Bourgogne. De streek op de grens van de Bourgogne en Loire kenmerkt zich door vele bezienswaardigheden, wijnen en natuur, maar bovenal de rust van de Franse campagne. Marco Groothoff combineert zijn werk voor Glas in Beeld met het runnen van het uit 1836 daterende maison dat hij samen met zijn vriendin Gabrielle Sparreboom in oude luister heeft hersteld. ‘Oude luister' qua ambiance, maar sinds april 2010 voorzien van het comfort van eigentijdse faciliteiten. ‘Zodra u Chambres et Table d'Hôtes Maison Salvard binnenstapt, waant u zich in een andere wereld en dompelt u zich onder in de typische sfeer van Franse gemoedelijkheid', aldus de site van het maison.

De winnaar heeft ondertussen persoonlijk bericht ontvangen en kan dit jaar op een zelfgekozen moment gebruik maken van het gewonnen arrangement, bestaande uit twee overnachtingen inclusief ontbijt en twee luxe driegangen diners voor twee personen. De medewerkers van Glas in Beeld feliciteren de heer Feddema van harte met de gewonnen prijs en nodigen alle lezers uit om later dit jaar mee te doen aan de volgende actie. Meer informatie: www.maisonsalvard.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.