Nieuws
brandwerend glas

AGC Glass Europe heeft een nieuwe site in gebruik genomen voor de promotie van Pyrobel brandwerend glas. De nieuwe meertalige website ‘zet het merk op een samenhangende en onmiskenbaar moderne wijze neer en dient als effectief hulpmiddel voor de belangrijkste markten in en buiten Europa’, aldus AGC.

De nieuwe website, die zich hoofdzakelijk richt op architecten en glasprofessionals, presenteert het complete aanbod Pyrobel-oplossingen.

Brandwerend glas in acht talen

Het assortiment omvat producten met een brandwerendheidsduur van 15 tot 180 minuten. Het gaat om snijdbaar Pyrobel en Pyrobelite en Pyrobel-T voor extra grote formaten. Ook Pyropane-glas dat zowel gecoat als gehard is voor buitentoepassingen (leverbaar als enkel en dubbel glas) is opgenomen. De website geeft verder technische informatie over wet- en regelgeving, CE-markering, brandwerendheidstests. Ook informatie over de opslag en verwerking is opgenomen. De website biedt daarnaast een productkiezer, een tool die gebruikers de juiste oplossing helpt te vinden voor hun projecten. Belangrijke criteria daarbij zijn gewenste productprestaties, brandwerendheidsduur, type/merk kozijn enz. Ook in het oog springende foto’s van projecten waarin Pyrobel-producten zijn verwerkt zijn op de site te vinden. Lees alles over brandwerend glas op onze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.