Nieuws
monumentaal glas
Toepassing van monumentaal glas in Gouda. Foto: Hermans Glas

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar twee vakbeurzen Monument en Renovatie voor dit jaar geschrapt. Beide events zouden dit jaar van 6 tot en met 8 oktober aanstaande gecombineerd plaatsvinden in de Brabanthallen te Den Bosch. 

Monument is een trefpunt voor aanbieders van monumentenglas, restauratieschildersbedrijven en andere erfgoedprofessionals met een focus op gebouwd erfgoed. Renovatie is een vakbeurs voor zakelijk betrokkenen bij een renovatie. De eerstvolgende edities van de vakbeurzen zijn inmiddels gepland op dinsdag 18 tot en met donderdag 20 mei 2021.

Positieve signalen

Bij 54events zelf én bij haar stakeholders rees de afgelopen weken steeds meer twijfel over de kansen voor en wenselijkheid van grootschalige vakbeurzen dit najaar. Dit ondanks een aantal positieve signalen, waaronder de verruiming van de coronaregels per 1 juli en de optimistisch stemmende uitkomst van een door 54events zelf geïnitieerde bezoekersenquête. Volgens 54events is het laten doorgaan van de betreffende bijeenkomsten op zichzelf geen doel op zich, maar staat het succes van exposanten en bezoekers voorop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.