Nieuws

Op vrijdagmiddag 8 april vindt bij Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal het congres ‘Activate! Het nieuwe bouwen' plaats. ‘Nieuw leiderschap' is het thema van 2011 voor de bouwsector. Dat vindt een aantal initiatiefrijke ondernemers in Oost-Nederland. Welke grote veranderingen staan ons te wachten? Wat zijn de uitdagende visies op de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025 en hoe geef je nieuw leiderschap vorm?

Kunnen we aan de vele veranderingen ontkomen of is het nu echt tijd voor verandering? Het congres heeft als doel te prikkelen, te enthousiasmeren en vooral ook te activeren. ‘De maatschappij wordt steeds transparanter. Er is sprake van groeiende diversiteit en toenemende onderlinge afhankelijkheid. Vertrouwen vormt de basis voor ontwikkeling. Het is tijd voor een nieuw type leider. Dienstbare leiders. Leiders die een ondersteunende rol durven aan te nemen en meer de samenwerking zoeken', aldus Leo Nieuwenhuis, directeur van de Nieuwenhuis Groep in Rijssen, organisator van het congres dat de volgende sprekers heeft:

  • Wim de Ridder, Hoogleraar Toekomstverkenning en -onderzoek aan de Universiteit Twente, hij geeft zijn kijk op welke (grote) veranderingen we kunnen verwachten.
  • Marjet Rutten, marketeer, innovator en trendwatcher die haar boek ‘Van Yab Yum naar Dim Sum' presenteert.
  • Mienke Schinkel, directeur Ella (de leven lang leren academie voor innovatief leiderschap) die als motto ‘Groeien door te delen' heeft; zij geeft een praktijkgerichte aanzet om zelf aan de slag te gaan met corporate leren en sociale innovatie.

Het congres is bedoeld voor ondernemers en professionals uit de bouw-, installatie- en vastgoedsector die vernieuwing en duurzame groei binnen hun organisatie willen realiseren. Voor leiders en managers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten, inspiratie en praktische handvatten. Een ieder die zich graag wil verbinden. Inmiddels heeft een flink aantal topondernemers zich al aan ‘Activate! Het nieuwe bouwen' verbonden. Voor meer informatie en inschrijven: www.serbonneactivate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.