Productnieuws
glazen hygiënebarrières

Hoest- en kuchbescherming zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. De glazen hygiënebarrières van G-FITTINGS, die voor diverse doeleinden geschikt zijn, vergroten de veiligheid van medewerkers en klanten. Nies- en kuchwanden zijn de ideale oplossing voor apotheken, supermarkten, luchthavens, hotels, winkels en openbare instellingen. Voor deze en andere toepassingsgebieden biedt G-FITTINGS hoogwaardige hygiënische wanden van glas, op maat gemaakt.

Glazen hygiënebarrières, kuchschermen in de volksmond, zijn duurzaam, krasvrij, glashelder, lichtecht en stootvast. De profielsystemen van G-FITTINGS zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder RVS, chroom, messing, mat messing en antraciet. Nog meer individualiteit en flexibiliteit biedt het bedrijf door de verschillende buisdiameters en het brede assortiment glasklemmen.

Voorgemonteerde balusters tijdbesparend

Een ander belangrijk kenmerk van de hygiënebescherming van G-FITTINGS is dat het systeem eenvoudig en snel op bestaande toonbanken is te installeren. Omdat de balusters voorgemonteerd zijn, hoeft alleen het gelaagd veiligheidsglas te worden geplaatst. Naast gefixeerde oplossingen biedt G-FITTINGS ook mobiele glazen hygiënebarrières die niet vast gemonteerd hoeven te worden.

Alleen glas beschermt effectief

Maar weinigen weten dat glas veel beter beschermt tegen Covid-19 dan kunststof. Het wetenschappelijk tijdschrift The Journal of Hospital Infection beschrijft in haar maart-uitgave dat alleen glas effectieve desinfectie geeft. Dit omdat glas gemakkelijk regelmatig met de juiste chemicaliën kan worden gereinigd. Doorzichtige kunststoffen zoals acrylglas zijn niet alleen krasgevoelig maar ook nauwelijks bestand tegen dergelijke frequente reiniging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.