Nieuws

Prima producten uit Schiedam en TAMN Tools & Equipment uit Rotterdam zijn per 1 december samen verder gegaan onder de naam TAMN Tools & Equipment. Positieve gevolgen van de samenwerking zijn volgens het bedrijf dat het de klant beter en sneller van dienst kan zijn, intern sneller kan schakelen tussen productontwikkeling, productie en sales, het nieuwe producten sneller op de markt kan brengen en producten goedkoper kan aanbieden.

Prima was nog maar recent op de markt als specialist ‘in het bedenken van innovatieve producten om het werk van de glaszetter te vereenvoudigen, te versnellen en daardoor een stuk plezieriger te maken'. Eerder dit jaar introduceerde het bedrijf de Thumber voor het inrollen van rubbers, een verbeterde glaslepel en de glasclip voor het tijdelijk vastzetten van een ruit. TAMN verkoopt haar producten aan exclusieve distributeurs en heeft het streven om eind 2011 een wereldwijde dekking te hebben.

Op de Bouwbeurs te Utrecht van 7 t/m  12 februari  2011 zal TAMN met een stand vertegenwoordigd zijn. Het bedrijf presenteert daar onder meer een glaslepel voor vliesgevels. Door de vorm van de lepelkop komt tijdens het lepelen de ruit niet naar voren maar wordt deze in het kozijn geduwd. Daarnaast zorgt de ronde vorm van deze glaslepel ervoor dat minder kracht nodig is en toch hoger kan worden gelift. De glaslepel is ook van een sterkere kwaliteit dan gangbare lepels, aldus TAMN. De nieuwe contactpersoon voor de glassector is Norman van Beek. Hij is te bereiken op telefoonnummer +31 6 34194328 of via de email op norman@tamn.nl. Meer informatie: www.tamn.nl

1 reactie op “Prima en TAMN samen verder als TAMN

  1. Peggeman schreef:

    Wil graag glaslepels bestellen . Zie alleen niet hoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.