Glas in Video
Fenzi

‘Het is dat het nieuws dagelijks iets anders zegt, maar wij draaien cijfermatig gewoon een goed jaar’. Dat zegt Alessandro Fenzi, CEO van het gelijknamige bedrijf dat is gespecialiseerd in afdichtingen voor isolatieglas. De Fenzi Group bestaat verder uit de bedrijven Alu Pro, Rolltech en Tecglass. De productie van de groep en het Glass Alliance-netwerk is de afgelopen maanden afgeslankt doorgegaan waardoor het mogelijk was afnemers te blijven beleveren. Belangrijkste producten zijn afstandhouders en randafdichtingen voor isolatieglas en coatings voor onder meer spiegels. 

In een Engelstalig video-interview met Marco Groothoff zegt Fenzi dat hij zijn hart vasthoudt. ‘Verspreidde het virus zich afgelopen voorjaar vanuit het noorden over het land, nu gedraagt het zich geografisch gezien andersom en komt het vanuit het zuiden. Onze werkzaamheden zijn doorgegaan, ook in onze fabriek in Vilvoorde, België. Ik hoop dat dit nu ook kan, want de vraag naar isolatieglas en dus onze producten is nog steeds groot in West-Europa.’

Lees hier al onze berichten over de Fenzi Group.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.