Nieuws

Het STOOV-bestuur heeft bekend gemaakt dat het STOOV-fonds de subsidiebudgetten over 2010 en 2011 verhoogt. CAO-partijen van het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de Vlakglasbranche hebben besloten een extra impuls te geven aan scholing in de glasbranche. De bij het fonds aangesloten bedrijven krijgen zowel in 2010 als in 2011 fors meer scholingsbudget. In plaats van de gebruikelijke 80 procent van de afdracht kan in beide jaren 120 procent van de afdracht bij het fonds gedeclareerd worden.

Het STOOV-fonds wil met deze maatregel de aangesloten bedrijven extra ondersteunen bij het investeren in het vakmanschap in de branche. Juist in deze ook voor de glasbranche lastige tijden wil het opleidings- en ontwikkelingsfonds haar verantwoordelijkheid nemen en een forse financiële investering doen.

De procedures en voorwaarden met betrekking tot de scholingssubsidies van het STOOV-fonds blijven voor het overige ongewijzigd. Zowel in het kompas als op de site van het fonds staat een compleet scholingsoverzicht waarvoor de subsidie van toepassing is. Maar ook voor andere opleidingsactiviteiten kan subsidie worden aangevraagd. Hiervoor dient dan altijd wel vooraf bij het fonds een verzoek te worden ingediend. De subsidies worden uitgekeerd op basis van het STOOV-financieringsreglement. Ook hiervoor wordt verwezen naar het kompas en de site.

Het STOOV-bestuur nodigt alle bij STOOV aangesloten bedrijven nadrukkelijk uit in 2010 en 2011 van dit extra budget gebruik te maken. Meer informatie: www.stoov.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.