Nieuws
Nationale SchildersVakprijs

De Nationale SchildersVakprijs 2020 nadert de ontknoping. De vakjury heeft negen projecten genomineerd in drie verschillende categorieën. Op de site van de prijs vertellen de genomineerde inzenders wat hun project precies omvat.

De prijsuitreiking van de Nationale SchildersVakprijs 2020 vindt plaats op 1 december. Vanaf 19.30 uur is de bekendmaking van alle winnaars te volgen via een livestream op het YouTube-kanaal SchildersVAKTVen www.schildersvakprijs.nl. Tot die tijd kan voor de Publieksprijs op de geselecteerde projecten worden gestemd.

Nationale SchildersVakprijs: 6 prijzen

De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008. Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, SchildersVak.nl en SchildersVAKTV, organiseert de prijs jaarlijks. Met de prijs wil Eisma het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Een doel is ook de promotie van kwaliteitsschilderwerk bij derden, zoals bij opdrachtgevers. Naast de Publieksprijs reikt Eisma nog vijf prijzen uit.

  • De Juryprijs (‘de Overallprijs’)
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  • Decoratie- en Restauratieschilderwerk
  • Klanttevredenheidspluim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.