Nieuws
Het ontwerp is van Jacobs Architekten uit Eindhoven.

De ontwikkelingen op het gebied van brandwerende beglazing gaan snel. Het is om die reden dat ook AGC Glass Europe met haar Pyrobel en Pyrobelite brandwerend glas continu aan de weg timmert. Jan Liebeton (Product & Marketing Manager Fire Resistant Glass) vertelt dat de garantietermijn naar tien jaar is gegaan, dat er een nieuwe site is en dat er verder ontwikkelingen zijn op het gebied van het nagelen van glas. Verder zijn in Duitsland klanten van Etex, waaronder Promat, overgenomen. Een mooi referentieproject is er ook. Het nieuwe Van Mossel Mega Occassion Centrum langs de A2 bij Utrecht ligt in een Plasbrandaandachtsgebied en heeft om die reden EI60 als eis.

Lees het volledige artikel met meer details over het toegepaste glas in het Mega Occassion Centrum in Glas in Beeld #6 – 2020. Het magazine verschijnt op dinsdag 15 december. Nog geen abonnee? Neem hier een proefabonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.