Nieuws
Stolker Glas

Na een relatief kortstondig ziekbed is Willem Frank van Tellingen op zondag 13 december op 52-jarige leeftijd overleden. Van Tellingen heeft de laatste 3,5 jaar bij Stolker Glas in Nieuwegein gewerkt als commercieel medewerker binnendienst. Daarvoor werkte hij al geruime tijd in de glasindustrie onder andere bij Saint-Gobain Glass Solutions en Glasimport Kwintsheul. Hij werkte altijd in functies waar calculeren en adviseren centraal stonden. 

‘Willem Frank was een hele fijne en gewaardeerde collega’, zegt directeur Wim van Lindt van Stolker Glas. ‘Hij was zeer sociaal, loyaal en betrokken. Je kon op hem bouwen. Altijd behulpzaam voor collega’s en klanten. Dit is meer dan verdrietig om op een dergelijke jonge leeftijd te overlijden. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, ouders, verdere familie en vrienden. We wensen hen veel kracht en sterkte om dit verlies te dragen. Onze gedachten zijn bij hen.’

In besloten kring

De uitvaart van Van Tellingen is aanstaande zaterdag 19 december in besloten kring. Er is een doorlopende condoleance op vrijdag 18 december van 18:30 tot 19:30 uur. Locatie: Uitvaartcentrum Tap DELA Bilthoven. 

1 reactie op “Willem Frank van Tellingen (Stolker Glas) overleden

 1. Silvia schreef:

  Lieve Willem Frank en nabestaande…
  Ook mij heeft dit afschuwelijke nieuws bereikt.
  Heb er geen woorden voor.
  Bedankt! Bedankt voor alle leuke momenten, gezelligheid en de keren dat je me hebt opgehaald en thuisgebracht.
  Sterkte voor alle nabestaande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.