Nieuws
zonwering

MicroShade, Deens producent van metalen en kunststof producten voor zonwering in glas, houdt donderdag 25 februari een webinar ter introductie van een nieuwe oplossing op basis van een folie. ‘We hebben de afgelopen jaren niet alleen onze zonweringoplossing geproduceerd en verkocht in Noord- en Centraal-Europa, we hebben ook naar onze klanten geluisterd en geïnnoveerd’, zegt het bedrijf. ‘We hebben met MicroShade Film een nieuwe generatie MicroShade gecreëerd die zonwering opnieuw zal definiëren.’

MicroShade Film is een passieve film met microstructuur, die – wanneer geplaatst in een beglazing – bijna alle energie van de zon kan blokkeren. De film zorgt volgens het bedrijf voor ‘een superieure transmissie van daglicht terwijl het zicht naar buiten behouden blijft’. Het grote nadeel van de eerste generatie zonwering van MicroShade was de aanwezigheid van storende metalen strepen in het glas. Die zijn nu verdwenen. Ook presteert MicroShade Film volgens het bedrijf beter. Het lanceringswebinar start donderdag om 13.00 uur. Aanmelden kan hier.

Zie ook onze eerdere berichten over MicroShade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.