Nieuws
Klaas de Bok
Klaas de Bok

‘Veertig jaar geleden, tijdens mijn intrede in de glasbranche, was de glaswereld in Nederland verdeeld. Je had producenten, importeurs, de groothandel en verbruikers. De groothandel was een belangrijke schakel. Hier stond voorraad op stock, daar werd de bewerking en distributie verzorgd.’ Zo begint Klaas de Bok zijn naar Glas in Beeld ingezonden terugblik op veertig jaar werken in én met glas. De Bok nam vorig jaar bijna geruisloos afscheid van Glashandel Sneek. Hij verkocht zijn bedrijf aan VAG Glas, onderdeel van de Olijslager Groep. Tijd voor een goed gesprek.

In onderstaande podcast spreekt hoofdredacteur Marco Groothoff van Glas in Beeld met De Bok over veertig jaar werken in het glas. Ook ruim twintig jaar zelfstandigheid en het belang van samenwerking komen aan de orde. Maar De Bok begint met het bedanken van de relaties en zijn personeel voor het in hem en zijn bedrijf gestelde vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.