Nieuws
digitalisering

Bouw nu aan uw digitale werkplek voor de toekomst

Bent u door de vele applicaties en data het overzicht op uw ICT-landschap kwijt? Maakt u gebruik van veel verschillende Excel-lijstjes, wordt data dubbel ingevoerd en werken medewerkers niet in dezelfde bestanden? Dan is het de hoogste tijd om te investeren in toekomstbestendige software. Maar waar moet u aan denken bij een toekomstbestendige digitale werkplek?  

Maak gebruik van een geïntegreerde softwareoplossing

Wist u dat 70% van de bouwbedrijven verschillende softwarepakketten gebruikt? Dit is een groot knelpunt. Deze softwarepakketten integreren slechts gedeeltelijk met elkaar waardoor real-time zicht op data ontbreekt. Met een integraal ERP-systeem voor uw bouwbedrijf zorgt u voor duidelijkheid, uniformiteit en heeft u altijd en overal alle relevant data bij de hand. 

digitalisering

Kies een ERP-systeem op basis van het vertrouwde Microsoft-platform

Wanneer u kiest voor een softwareoplossing op basis van het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform, weet u zeker dat u beschikt over een toekomstbestendige oplossing in de cloud. U koppelt eenvoudig al uw Microsoft-programma’s aan uw ERP-systeem en maakt gebruik van de herkenbare Microsoft look & feel.

Kies voor een toekomstbestendige softwarepartner

Kies een partij die niet alleen vandaag een oplossing heeft, maar die u ook over vijf jaar verder helpt met innovatieve software. Heeft de potentiële softwarepartner ontwikkelplannen? Vraag bijvoorbeeld naar de roadmap van een bedrijf, zo ziet u snel hoe innovatief een bedrijf écht is.

Meer weten over een toekomstbestendige digitale werkplek?

Benieuwd hoe een geïntegreerde softwareoplossing eruit ziet en hoe u al uw bedrijfsprocessen vanuit één systeem beheert? Laat u inspireren tijdens de gratis webinar ‘Is uw organisatie klaar voor digitalisering?’ op dinsdag 25 mei om 14.00 uur. Meld u hier aan. 

Na deze webinar heeft u:

  • Kennis van de digitale mogelijkheden voor de bouwnijverheid;
  • Inzicht in de moderne, digitale werkplek en de toegevoegde waarde voor uw bedrijf;
  • Voorbeelden gezien van het eenvoudig bouwen van apps met Microsoft Power Apps. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.