Nieuws
Glaspuien

In maart is de Westfield Mall of the Netherlands geopend. Een uniek, volledig overdekt shopping- en experience mall van 117.000 vierkante meter met een viersterren serviceniveau. Net zoals in het gerenoveerde Nieuw Hoog Catharijne bepalen grote glazen winkelpuien het beeld van de mall. En net zoals in Utrecht is ook nu in Leidschendam RM Glas uit Nieuwegein de hofleverancier van de tot wel 10,5 meter hoge glaspuien.

Westfield is de eerste allesomvattende winkelervaring van deze omvang in Nederland. Van brunch tot winkelen, van een film tot uitgebreid dineren; in Leidschendam staat beleving centraal. Aan het glas van de mall hebben, zoals zo vaak bij grote werken, meerdere partijen gewerkt, maar de het glas dat RM Glas heeft geleverd springt eruit. 

In de nieuwe Glas in Beeld (#3 – juni 2021) die volgende week verschijnt, lees je het volledige artikel. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.