Productnieuws
Q-railing webshop

Q-railing, ontwikkelaar van hoogwaardige balustrades, heeft op www.q-railing.com een nieuwe webshop gelanceerd. Alle meer dan 4.000 producten zijn er te vinden, inclusief tal van vloerprofielen, glasklemmen, leuningsteunen en meer. Klanten hebben een eigen online account dat hen 24/7 toegang geeft tot online bestellen en extra inzicht in productetails, prijsinformatie en voorraden.

Webshop wordt uitgebreid

Het bedrijf ziet de lancering slechts als een begin. In de komende maanden en jaren zal het de online experience voor klanten steeds verder upgraden en uitbreiden. Om er zeker van te zijn dat dit zo goed mogelijk aansluit bij de behoeften van de klant, zal Q-railing metaalbouwers, glaszetters en andere balustradespecialisten regelmatig om feedback en suggesties vragen.

Over Q-railing

Q-railing is één van de snelst groeiende balustradeleveranciers ter wereld. Het merk biedt hoogwaardige glazen balustrades, balusterrailingen en handleuningen voor onder meer trappen en balkons. Toepassingen zijn woningen, winkels en kantoren, maar ook in musea, stadions, zwembaden en op luchthavens. Kwaliteit, veiligheid en design staan daarbij altijd voorop.

Lees op onze site alles over glazen balustrades.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.