Nieuws

Help! Online marketing

Online marketing

Online marketing wordt steeds belangrijker. Want de klant oriënteert zich steeds meer via het internet. En daar zitten ook jouw concurrenten. Hoe zorg je er als glasbedrijf voor dat je online beter zichtbaar wordt? Wat zijn de belangrijkste vuistregels? En ga je daarbij adverteren via AdWords of Facebook?

Veel glasbedrijven worstelen er nog mee. Ze doen wel iets aan online marketing, maar daar zit vaak niet een duidelijke visie of strategie achter. Meestal komt dat doordat er bij de directie of het management van een bedrijf op dat vlak weinig kennis aanwezig is. De belangrijkste tip is daarom om eerst zelf je kennis op het gebied van online marketing te vergroten. Door er over te lezen. Of informeer eens bij bedrijven die daar al verder in zijn. Natuurlijk, je kan ook vanuit het niets een online marketeer aannemen. Maar als je er zelf niets van afweet: hoe beoordeel je dan of hij of zij gekwalificeerd is? 

Lees het volledige artikel in onze aankomende uitgave die volgende week verschijnt. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.