Nieuws
vandaglas

Tijdens een livestream op Vimeo en LinkedIn heeft GLASSOLUTIONS op 18 juni haar nieuwe naam gelanceerd. Het glasverwerkende netwerk met hoofdkantoor in Arnhem, gaat verder door het leven als vandaglas met als ondertitel ‘Expert Partners in Glass’. Tijdens de presentatie ‘nieuw merk, nieuwe toekomst’ spraken CEO Ulrich Feindt en Commercieel directeur Rutger Hooghoed meer dan duizend kijkers toe. In gesprek met Glas in Beeld: ‘De nieuwe naam staat voor de uitzonderlijke dingen die we doen, ook met een internationale uitstraling.’

Feindt en Hooghoed leggen in het interview niet alleen uit waar de nieuwe naam vandaglas vandaan komt en waar het voor staat, ze blikken ook terug op de herstructurering van GLASSOLUTIONS de afgelopen anderhalf jaar. De inlijving van het Duitse GLASSOLUTIONS Objekt-Center door moederbedrijf AEQUITA en de synergetische gevolgen daarvan voor Nederland, komen eveneens aan de orde. Tot slot onthullen de twee de ambities voor de nabije toekomst. 

Lees het volledige interview met Feindt en Hooghoed in onze aankomende uitgave die volgende week verschijnt. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.