Glas in Video
Goemaat

Goemaat uit Goedereede heeft een nieuwe bedrijfsfilm. In de film wenst oprichter van het bedrijf Jan Goemaat allereerst enkele medewerkers goedemorgen. Verder worden twee klanten ontvangen en rondgeleid waardoor we een blik in de productie krijgen. De film toont ook enkele referenties, waaronder vakantiepark Het Zilveren Schor aan het Veerse Meer.

Goemaat heeft zich gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van alle soorten glas en kozijnen van kunststof en aluminium. Complete gevels en serres worden in eigen productie vervaardigd en bij de klant op locatie gemonteerd. Vanuit de vestigingen in Goedereede, Oud-Gastel en Goes bedient het bedrijf geheel Zuidwest Nederland met zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Recent kwam Goemaat in het nieuws met z’n ‘investering in een duurzame toekomst’ door het plaatsen van ongeveer 1.200 zonnepanelen op het pand in Goedereede. Het volledige dak is voorzien van full black panelen en Goemaat voorziet daarmee volledig in de energie voor deze productielocatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.