Nieuws
Vitrum

Als reactie op de toenemende en onberekenbare dynamiek van de coronapandemie in sommige landen, heeft de HEGLA Group besloten haar deelname aan VITRUM te annuleren. Hegla is producent van machines voor glasbewerking en modules voor glasopslag. De glasbeurs in Milaan vindt plaats van 5 tot en met 8 oktober.

‘Op het moment van inschrijving leek het nog mogelijk dat met de zomer en de toenemende vaccinatiegraad er weer meer normaliteit zou komen’, zo schrijft de Duitse producent in een persbericht. ‘Het blijft echter onduidelijk hoe de toekomstige ontwikkeling in het najaar zal uitpakken. Noodzakelijke reisbeperkingen, quarantaineregels en de nodige afstandsregels zullen leiden tot veranderingen op de beurs. Een open en onbezwaarde beursbeleving met een internationaal publiek is dan ook niet meer volledig te verwachten’, aldus Hegla.

VITRUM garandeert veilige beurs

Boven deze overwegingen speelt voor Hegla ook het welzijn van zijn medewerkers en klanten mee. ‘Tegen de achtergrond van de onvoorziene ontwikkeling hebben wij, uit respect voor alle beursdeelnemers en bezoekers, besloten onze deelname te annuleren op een moment voordat de definitieve planning van onze aanwezigheid in Milaan is afgerond.’ De keuze van Hegla staat haaks op het enthousiasme en de maatregelen waarmee de beursorganisatie voor een veilige VITRUM denkt te zorgen. Ook in ons magazine van september besteden we hier uitgebreid aandacht aan, evenals aan de machines en opslagmodules waar Hegla mee zou deelnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.