Nieuws
Intermac

Intermac en Diamut brengen Industrie 4.0 naar Milaan door middel van innovatieve technologie, geavanceerde software en geavanceerde tools. De gisteren gestarte VITRUM 2021 is één van de belangrijkste internationale vakbeurzen in de sector. De beurs biedt een compleet overzicht van de nieuwste technologie in de wereld van glasbewerking. Intermac presenteert machines en software en Diamut gereedschappen. De bedrijven laten zien hoe ze hun fabrieken kunnen ontwikkelen vanuit het 4.0-perspectief.

De stand van Intermac in hal 24 bevat een selectie van de meest innovatieve oplossingen: bewerkingscentra, snijtafels, dubbelzijdige snijmachines, waterstraalsnijmachines en verticale bewerkingscentra geïntegreerd met verticale wasmachines. VITRUM is ook de perfecte gelegenheid voor de lancering van de nieuwe IC-software, die nu beschikbaar is op alle Intermac-machines voor numerieke besturing. De stand zal ook het volledige assortiment Diamut-gereedschappen bevatten. Die zijn ontworpen om meer en beter te produceren tegen lagere kosten. Het gaat om tools voor kantenslijpmachines, boren, frezen en snijschijven die speciaal ontworpen zijn voor de machines van Intermac.

Milan Glass Week

De Biesse Group-merken Intermac en Diamut namen ook deel aan de Milan Glass Week. Dit media-evenement valt samen met VITRUM. Het brengt van 5 tot en met 8 oktober de wereld van glas en de gerelateerde supply chain naar het centrum van de stad. Het vierdaagse evenement omvat activiteiten en evenementen met glasgerelateerde thema’s. Zo komen fabricage, constructie, design, hi-tech toepassingen en esthetiek samen met duurzaamheid onder de aandacht van het grote publiek.

Intermac

Intermac is het merk van Biesse Group dat machines en systemen ontwerpt, maakt en verkoopt voor het bewerken van glas, steen en metaal. Opgericht in 1987, is het een referentienaam geworden voor bedrijven die actief zijn in verschillende industriële sectoren, van bouw tot meubelen, en van automobiel tot luchtvaart. Pieterman Glastechniek vertegenwoordigt Intermac in Nederland en België. Lees meer over Intermac op onze site.

Diamut

Diamut is het merk van Biesse Group dat een compleet assortiment gereedschappen ontwerpt, maakt en verkoopt voor het bewerken van glas, natuur- en kunststofsteen en keramische materialen. De gereedschappen kunnen worden gebruikt op numerieke besturing, automatische en semi-automatische machines. Het is meer dan dertig jaar geleden opgericht en is de vertrouwde partner van succesvolle bedrijven die actief zijn op verschillende gebieden, van luchtvaart tot huishoudelijke apparaten, en van consumentenelektronica tot meubels en architectuur.

Biesse Group 

Biesse Group ontwerpt, produceert en distribueert systemen en machines voor de bewerking van hout, glas, steen, metaal, kunststof en composietmaterialen. Opgericht in Pesaro in 1969 door Giancarlo Selci, is het sinds 2001 genoteerd in het Star-segment van de Italiaanse beurs. 85% van zijn geconsolideerde omzet wordt in het buitenland behaald. Het is actief in meer dan 160 landen met dertien productievestigingen en een directe aanwezigheid op de belangrijkste wereldmarkten. Vandaag telt het 4.300 medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.