Glas in Video
Euroglas-De Landtsheer
Frederik De Knijf en Eddy IndeSteege

Om als glasfabrikant succesvol te zijn, moet je betrouwbaar zijn in levertijd en kwaliteit. Dat vindt Frederik De Knijf, CEO van bedrijvengroep Euroglas-De Landtsheer, Safetyglass en IGP. Vanuit de vestiging in het Vlaamse Bornem verwerkt het bedrijf glas tot gehard en gelaagd veiligheidsglas voor interieurtoepassingen. Een modern machinepark is er de sleutel tot succes. 

Onlangs investeerde Euroglas-De Landtsheer in een nieuwe machinelijn van INTERMAC. De Vertmax Serie, een verticale CNC-bewerkingsmachine die zich kenmerkt door zijn flexibiliteit in het schakelen tussen batchproces en massaproductie, hoeft niet handmatig geconfigureerd te worden. De machine configureert de zuignappen en tools volautomatisch aan de hand van het ontwerp. ‘De voorganger van deze machine was na tien jaar trouwe dienst bij ons aan vervanging toe. We hebben altijd een enorm goede ervaring met deze machine gehad. Maar om een constante kwaliteit van onze producten te garanderen, was het tijd voor een modernere oplossing.’

Video Euroglas-De Landtsheer

De Knijf klopte aan bij Eddy Indesteege, managing director van Pieterman Glas- en Steentechniek. De handelsonderneming met vestigingen in België en Nederland, is officieel dealer van het Italiaanse merk INTERMAC. Pieterman en INTERMAC kennen een rijke historie door meer dan dertig jaar samenwerking. De Knijf ging met Pieterman om tafel om de wensen te bespreken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.