Nieuws
Van den Heuvel Glas
Martijn Ramekers en Ad van den Heuvel

‘Onkruid vergaat niet’ is de uitdrukking, maar dat is veel te negatief als het gaat om Van den Heuvel, een grote naam uit de Nederlandse glaswereld. Dus we zeggen liever: ‘Wat sterk is blijft’. De familie is al bijna een eeuw actief in het vlakglas en Ad van den Heuvel (71) is ‘still going strong’. Het moet een heuglijk moment voor hem zijn geweest toen vorig jaar het bord Glassolutions van de gevel werd gehaald en Van den Heuvel Glas eronder vandaan kwam. 

‘Het moet april vorig jaar geweest zijn’, opent Van den Heuvel, ‘toen ik op mijn initiatief in gesprek kwam met Rutger Hooghoed van Glassolutions, inmiddels vandaglas. In de wandelgangen hoorde ik dat er vestigingen gesloten zouden worden, waaronder die in Rijswijk. Het was een afspraak in Coronatijd. Dan haal je ergens een broodje en een kop koffie en zit je op anderhalve meter van elkaar in het park. Mijn vraag was simpel: wat kan er? Het was een goed gesprek en het antwoord liet niet lang op zich wachten. Zoveel voor het pand, zoveel voor de inventaris; we waren er snel uit.’

Interview Van den Heuvel Glas

Van den Heuvel Glas terug van weggeweest. We gaan in gesprek met de twee kartrekkers van het bedrijf uit Rijswijk: Ad van den Heuvel en zijn schoonzoon Martijn Ramekers.

Lees het volledige artikel in de jongste uitgave van Glas in Beeld. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.