Nieuws
Combifit

Combifit is hard gegroeid. Om ook de komende jaren te kunnen blijven groeien is er gezocht naar een nieuwe locatie. Die is gevonden aan De Geerden 14 te Velddriel waar de toeleverancier aan de glassector per 1 november beschikt over een pand met 3.000 vierkante meter vloeroppervlak.

Familiebedrijf

Combifit is een echt familiebedrijf en wil die cultuur ook behouden. Het is opgericht door Gé Kraay (62) en wordt nu verder uitgebouwd door zijn zoon Geke (29). Deze laatste: ‘We richten ons op vakmannen in de bouw, en daarbinnen vooral op schilders en glaszetters. We zien dat zowel ZZP’ers als ook grotere bedrijven bij ons bestellen. Men kiest voor het gemak en de eenduidige prijzen, voor iedereen dezelfde vaste prijs. Daarnaast kiezen wij ervoor om te werken met sterke merken, zodat de klanten de productkwaliteit krijgen die ze willen.’

20.000 klanten Combifit

Combifit bestaat sinds 1992 en maakt de laatste jaren een groeispurt door vanwege de stap naar volledige online verkoop. Specialisten die ook telefonisch orders aannemen en advies geven ondersteunen de online verkoop. Geke Kraay: ‘We vinden het belangrijk dat vakmannen makkelijk kunnen winkelen in onze webshop, goede telefonische service krijgen als dat nodig is. En natuurlijk snelle en betrouwbare levering op het gewenste moment. We bedienen jaarlijks meer dan 20.000 klanten. De afgelopen jaren groeit dat aantal met meer dan 30 procent per jaar. Dit komt deels door de verschuiving naar steeds meer online bestelgedrag en deels door Covid. Maar ook onze investeringen in meer assortiment en snellere levertijden spelen mee’, aldus Combifit.

Assortiment glaszetter

Het assortiment voor glaszetters bestaat uit glaslatten, beglazingsmateriaal, kit en lijm en gereedschap. ‘We verkopen al duizenden producten in de webshop, maar hopen het komende jaar weer duizend nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen. Door uitbreiding naar onze nieuwe hal die bijna drie keer zo groot is dan die van de vorige locatie, hebben we ook de ruimte om steeds meer producten op voorraad te nemen’, aldus Kraay.

Betrokken medewerkers

Het bedrijf uit Velddriel werkt met veel jonge mensen, zoveel mogelijk uit de buurt. ‘Zo hebben we een grote groep van betrokken medewerkers’, vervolgt Kraay. ‘Sommige van hen werken hier fulltime, anderen werken parttime naast hun studie. Op die manier houden we ook een jonge en innovatieve cultuur in het bedrijf. Ook zoeken we samenwerkingen met veel experts op het gebied van de onze webshop, online marketing en logistiek. We geloven dat wij moeten doen waar wij goed in zijn, en anderen moeten betrekken om met hun specialisme bij te dragen aan de verdere groei van Combifit. Zo werken we samen met Tomahawk op het gebied van Online Marketing en hebben we een goede relatie met DHL en Transmission voor de logistiek. In de verdere professionalisering van ons bedrijf, zijn we een samenwerking aangegaan met Vivecommerce. Dit bureau helpt ons om de volgende fase in onze groei te maken.’

1 reactie op “Combifit na verhuizing klaar voor volgende groeifase

 1. Filip Polus schreef:

  Beste Combifit
  ben al sind july 2021 aan het wachten op plantenbak en verschillende malen emails gestuurd en telefoontjes met veel blabla maar geen acties.
  Is het normaal dat een klant 8 maanden moet wachten op een onnozele plantenbak van 200 euro?
  Met vriendelijke groeten
  Filip Polus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.