Nieuws
verduurzaming bouw

De bouw heeft steeds meer te maken met verduurzamingseisen. Het Bouwbesluit, BENG-normen en energielabels, verplichtingen waar elk gebouw aan moet voldoen. Hiervoor is specialistische kennis nodig, die niet elk bedrijf in huis heeft. In het Congres ‘Verduurzaming Bouw’ kijkt dagvoorzitter Erik van Engelen (Techniek Nederland) naar methoden en oplossingen.

Onno Dwars van Balast Nedam bespreekt 100% circulaire bouw. Olaf Oosting van Valstar Simonis naar de uitdaging van circulair installeren. Joël Franken van Wijmakenenergie stippelt de weg naar Energielabel C voor kantoren uit.

Gratis ticket

Met de code BOUW2022 krijg je een gratis ticket (normale waarde €159). Met dit ticket heb je niet alleen toegang tot het congres, maar kun je na afloop ook de vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd bezoeken.

Solar Solutions International

Het congres wordt gehouden als onderdeel van de vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. De nieuwste generatie zonnepanelen, batterijopslag en talloze innovaties zijn hier te bewonderen. Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Isoleren, ventileren, verwarmen of koelen? Dit is de plek waar topbedrijven uit de sector hun oplossingen en innovaties tonen. 

Congres Verduurzaming Bouw

  • Datum en tijd: Donderdag 14 april 09:00 – 13:30
  • Locatie: Expo Haarlemmermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.