Nieuws
Fit over de finish
Dave Hoffmann en Kees-Jan van den Brink

In de jongste CAO Vlakglas hebben de CAO-partijen een werkgroep opgericht, Fit over de Finish. De werkgroep gaat advies uitbrengen over hoe medewerkers in de sector goed en fit kunnen blijven werken. ‘Goed en fit’ met perspectief op een lange, uitdagende loopbaan in de vlakglasbranche en een gezond pensioen.

Medewerkers helpen gemotiveerd en gezond hun pensioen te halen met voldoende kennis en waarde voor de organisatie. Zo noemde HR-medewerker Dave Hoffmann van Pilkington Nederland het eerder in Glas in Beeld.

Duurzame inzetbaarheid in beeld

In Glas in Beeld #2-april 2022 lees je het vierde en laatste artikel over duurzame inzetbaarheid van de hand van Hoffmann. Hij heeft de glassector verlaten en is bij Pilkington Nederland inmiddels opgevolgd door Denise van Benthem. Hoffmann startte ‘Duurzame inzetbaarheid in beeld’ met het behandelen van mobiel werken na corona (GIB#1 – februari 2021). In zijn tweede column besteedde hij aandacht aan het inzetten van tools en data. Dit om je HR-beleid zo gestructureerd mogelijk te kunnen aan- en bijsturen (GIB#3 – juni 2021). Zijn derde artikel ging over het omgaan met veranderingen (GIB#6 – december 2021). Dit vierde artikel heet ‘Fit over de Finish’. Het is geschreven in samenwerking met Kees-Jan van den Brink. Hij is sinds 2017 HR-manager bij Scheuten.

Lees het volledige artikel in de jongste uitgave van Glas in Beeld (GIB#2 – april 2022). Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.