Productnieuws
brandwerend glas

Pyroguard heeft een nieuwe productbrochure van Pyroguard Infinity uitgebracht. Dit product biedt architecten en calculators alle benodigde informatie over het assortiment brandwerend glas voor structurele wandtoepassingen. Met de brochure speelt Pyroguard in op de vraag naar lichte, open binnenruimtes. Structurele wanden zijn dan ‘de ideale oplossing’ om bouwveiligheid te combineren met de esthetische wensen van de klant. Je kunt de nieuwe brochure downloaden op de website van Pyroguard.

Pyroguard Infinity is gehard brandwerend glas met een dikte variërend van 15 tot 40 millimeter, geschikt voor de brandklassen EI30 en EI60. Het glas is compatibel met vele diverse toepassingen in staal en hout. Het product is hoogwaardig brandwerend glas waarbij geen verticale profielen nodig zijn. Hierdoor creëer je visueel aantrekkelijke, naadloze scheidingswanden.

Inspirerend brandwerend glas

De nieuwe brochure is ontworpen als informatieve en inspirerende bron voor architecten en calculators. Ze beschrijft een aantal architecturale casestudy’s in het hogere segment. Daar vind je de meest recente productinformatie, inclusief gegevensbladen en technische tekeningen. Dit voor zowel structurele wandsystemen als toepassingen voor scheidingswanden.

De brochure beschrijft allereerst de brandwerende en architectonische eigenschappen van Pyroguard Infinity. Ook promoot ze de multifunctionele opties van Pyroguard’s brandwerend glas. Hierbij komen decoratieve afwerkingen en schakelbaar glas aan de orde maar ook de akoestische prestaties en de hoge impactbestendigheid.

Architecten helpen

Pyroguard is onderdeel van de Technical Fire Safety Group. Het bedrijf is toonaangevend, onafhankelije leverancier van brandwerend glas voor toepassingen in houten, stalen en aluminium kozijnen. Stefan van Gerven, Sales Director Benelux: ‘We helpen architecten al meer dan dertig jaar om veilige en mooie woon- en werkruimtes te creëren. Centraal hierbij staat ons grote portfolio van hoogwaardige, goed presterende oplossingen voor brandwerend glas. Dit in combinatie met onze schat aan technische ondersteuning en expertise.’

Volgens Van Gerven streeft Pyroguard ernaar architecten en calculators te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om de juiste beslissing te nemen als het gaat om passieve brandbeveiliging. ‘Deze nieuwe brochure voor Pyroguard Infinity is slechts één voorbeeld van deze ondersteuning, die dient om te informeren en te inspireren.’

Lees alles over brandwerende beglazing op onze site.

1 reactie op “Brandwerend glas: Nieuwe brochure Infinity Pyroguard

  1. Thomas schreef:

    Het is lang geleden dat ik zo’n interessant artikel heb gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.