Nieuws
Foto: Architektenkombinatie

Aanstaande zaterdag vindt De Dag van de Bouw plaats. Bouwlocaties door heel Nederland stellen hun bouwhekken open om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw die jaarlijks plaatsvindt. Dit jaar is dat voor de vijftiende keer. In 2020 en 2021 is er, als gevolg van de geldende coronamaatregelen, geen open dag geweest. In 2019 bezochten ruim 77.000 mensen 140 projecten verspreid over heel Nederland.

Beeld: Transformatie Plesmanduin, Den Haag. Zaterdag 18 juni volgt het publiek een route door het complex waarbij het diverse stadia van de transformatie doorloopt. Architektenkombinatie, aannemer Van Wijnen, installateurs en de restaurateur van de kozijnen, Van der Vegt, geven een toelichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.