Nieuws
GPD

De GPD Finland 2023 staat gepland voor 14 tot en met 16 juni volgend jaar. De organisatie van de glasconferentie roept sprekers op ‘abstracts’ van hun presentaties in te dienen. Ook voorstellen voor workshops zijn welkom. Hoofdthema: ‘Way to Grow’.

Tweejaarlijks ritme hersteld

Het Glass Performance Days congres 2023 (GPD) vindt als gebruikelijk weer in juni plaats. De GPD van 2021 was geannuleerd en uiteindelijk hybride van 16 tot en met 18 februari dit jaar. Het evenement is normaal gesproken half juni en is nu twee keer verplaatst. Met GPD 2023 is het gebruikelijke tweejaarlijkse ritme hersteld. ‘Bij het uitbrengen van deze call for abstracts houden we rekening met de verstoring door de pandemie’, zegt organisator van de conferentie Marko Mökkönen. ‘In de geest van de GPD, het delen van kennis, is het nu zaak uit te zoeken hoe we op de lange duurzaam kunnen blijven groeien. Daarom is ons hoofdthema voor 2023: ‘Way to Grow’, groeien via leren, netwerken en actie ondernemen.

Indienen voor 20 november

De GPD omvat workshops, conferentiepresentaties en een tentoonstelling. Deze oproep is bedoeld om abstracts in te dienen voor de presentatie tijdens het fysieke evenement in Tampere (14-16 juni 2023). Ook voorstellen voor het houden van workshops (13-14 juni 2023) zijn welkom. Het spreekgeld bedraagt ​​EUR 1.390 (+BTW24%) en de uiterste indieningsdatum is 20 november.

Abstract indieningsproces

Voordat je met je inzending begint, moet je een account aanmaken op een platform dat wordt gehost door Oxford Abstracts. Je kunt een account aanmaken met je social media profiel (Google of LinkedIn) en met je e-mailadres. Let op: je kunt één of meerdere abstracts in één keer indienen. Voor elk geaccepteerd abstract worden spreekkosten in rekening gebracht. Gebruik voor sponsors of uitgenodigde gasten uw unieke code in het veld ‘sponsor/speciale code’. De code is verstrekt door de GPD.

Houd bij het indienen van het abstract het volgende bij de hand: het abstract van de paper(s) dat je indient (max. 250 woorden / abstract, 20 woorden / titel). Een persoonlijke introductie van de spreker (max. 100 woorden / introductie). Foto van de spreker (aanbevolen grootte 1080 x 1080 pixels in de volgende formaten .JPG .GIF of .PNG). Klik op de link voor meer informatie en om je abstract(s) in te dienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.