Nieuws

Denk je eraan om glas in de woning te gebruiken? Lees dan snel verder. In dit artikel leggen we je uit waarom het slim is om in de woning glas te gebruiken. We benadrukken 4 voordelen van glas. Zo is het op maat te bestellen, is het handig in het onderhoud, veilig in gebruik en voegt het iets toe aan je interieur.

Glas is op maat te bestellen

Erg praktisch aan glas in huis is dat het op maat te bestellen is. Zo kun je er altijd gebruik van maken. Ook al heb je misschien specifieke maten die afwijken van de standaard. Voor het efficiënt inrichten van een woning is dat een groot voordeel. Mocht je bijvoorbeeld een schuin dak hebben, dan kun je daar met glas op maat alsnog op een slimme manier gebruik van maken. Je kunt alles op maat vinden bij glazz.nl.

Handig in het onderhoud

Wat een groot pluspunt is van glas in huis, is dat je het jezelf makkelijker maakt om schoon te maken en het glas te onderhouden. Glas staat erom bekend dat het eenvoudig schoon te maken is. Met glasreiniger of een doek kun je het materiaal makkelijk afnemen. Vuil of stof blijft niet aan het glas hechten, dat is iets wat je bij andere materialen wel ziet gebeuren. Dat maakt het hygiënisch en gebruiksvriendelijk.

Veilig in gebruik

Waar veel mensen niet bij stilstaan, is dat glas erg veilig is om te gebruiken. Glas in huis is vaak gehard veiligheidsglas. Dat houdt in dat het glas minder snel breekt dan normaal glas. Het kan dus goed tegen een stootje. Daarnaast is het glas extra veilig als het wel kapot gaat. Dan breekt het niet in scherpe scherven, maar in heel veel kleine stukjes. 

Een frisse look

Ga je werken met glas in het interieur? Dan haal je een strak en moderne look in huis. Je frist er je interieur mee op. Ook als je het glas in deuren gebruikt zorg je ervoor dat een groter deel van je woning op een natuurlijke manier wordt verlicht. Glas past daarnaast bij elke woonstijl. Je kunt met het frame ook een statement maken om het een bepaald effect mee te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.